FONAMENTS
NIVELL: Tots els nivells       Durada: 3:30h     Participants: 1 a 4
95€
Aquest curs de fotografia està dirigit als principiants que desitgen aprendre les bases tècniques per obtenir fotografies clares i nítides de subjectes en moviment. Aprendrem a utilitzar el mode de presa de vista "prioritat a la velocitat" per capturar el moment adequat i, posteriorment, analitzarem les fotografies per millorar la nostra tècnica. 
El curs consta de tres parts: teoria, pràctica i anàlisi.


CURS AMB CAMARA FOTOGRAFICA ANALOGICA 35 MM . DE RODET
Allibera el teu talent artístic aprofitant la dinàmica del grup!
Et costa triar una data de classe ara mateix?
Opta per un val regal!
> Ofereixo o m'ofereixo un val regal
Aprendràs
En aquest curs de fotografia analògica, aprendràs els fonaments de la fotografia i el funcionament de la càmera, des de com carregar el rodet a la càmera fins a com seleccionar bé el tipus de rodet i la ISO adequada per a les condicions de llum. 
Aprendràs també els conceptes bàsics de la fotografia en blanc i negre per a poder ser més lliure i autosuficient en el món de l'art fotogràfic.
•Durant el curs, aprendràs a mesurar bé la llum amb la càmera i a ajustar adequadament la velocitat d'obturació.
 •A més, es proporcionarà un suport de curs imprès que et serà de gran ajuda durant el teu aprenentatge en la fotografia analògica. Amb aquesta formació, estaràs preparat per a entrar en el món de la fotografia analògica.
Programa del curs
Teoria: aprèn tècniques i consells d'un professional per comprendre i domar la vitesse d'obturation.
Practica: ets el fotògraf! Aplica les tècniques apreses per crear imatges.
Anàlisi - Analitza les teves fotos amb un fotògraf professional que et donarà la seva opinió i consells sobre com avançar.

Prérequis
• Nivell : Tots els nivells
• Reflex, i telemetriques 35 mm. Camera analogica de Rodet
Important
• Correu electrònic de cita enviat immediatament després de la validació de la inscripció (verifiqueu la carpeta de correu brossa). 
• Per raons legals, un client menor d'edat ha d'estar acompanyat per una persona adulta (articles 3 i 9 CGV). Aquesta persona també haurà de fer una reserva per a ella, per un total de dos places. 
• Modificació possible fins a 7 dies laborables abans del curs (article 5 CGV). Passat aquest termini, no es permeten reembossaments ni substitucions. 
• El curs es garantirà amb un mínim de 2 inscrits.
Back to Top