FOTOGRAFIA ANALOGICA
DESCOBERTA CAMARA ANALOGICA
Captura l'essència de la vida amb la fotografia analògica. Una experiència única que et convida a reflexionar i a apreciar cada moment. Descobreix la màgia de les imatges en pel·lícula, amb detalls i textures únics. 
FONAMENTS
Nivell: Debutant
Durada: 3h
Participants: De 1 a 4 participants
95€

Aquest curs d'experiència en fotografia analògica en un entorn natural et permet aprendre els fonaments de la fotografia en 35mm. Aprendràs a utilitzar la teva càmera analògica, mesurar adequadament la llum i seleccionar el millor rodet i la ISO adequada per a cada situació en un entorn natural. També aprendràs a ajustar la velocitat d'obturació per a capturar els moviments dels teus subjectes i a capturar la bellesa dels paisatges i la vida silvestre. Amb aquesta formació, estaràs preparat per a crear imatges impressionants que perduraran per sempre.


LA FOTOGRAFIA PAUSADA
La fotografia analògica és una forma de fotografia reflexiva i pausada que ens evoca a la calma. Al ser un procés més lent i manual, ens obliga a reflexionar sobre cada fotografia que prenem i a ser més crítics amb la nostra obra. A més, el resultat final és una imatge amb una textura única i una aparença més autèntica que pot evocar sentiments de nostàlgia i bellesa intemporal.
La fotografia analògica també ens obliga a ser més conscients dels detalls, ja que no podem veure immediatament la imatge que hem pres com en la fotografia digital. Hem d'esperar a revelar el rodet i, així, obtenir una visió més reflexiva i crítica del que hem capturat. En definitiva, la fotografia analògica és una manera de connectar amb el moment present i capturar-lo d'una forma més intencional i conscient.
SENTIR EL QUE SOM A TRAVERS DE LA FOTOGRAFIA
Nivell: Debutant
Durada: 3h
Participants: De 1 a 4 participants
95€
UNA MIRADA CREATIVA
Nivell: Debutant
Durada: 3h
Participants: De 1 a 4 participants
95€
PERDUTS:
DESCOBRIR UN INDRET 
CAMERA EN MA
Aquest curs és una oportunitat única per aprofundir en la fotografia analògica amb una càmera de 35mm. A través d'una pràctica intensiva, aprendràs a manejar amb soltura aquesta càmera i a capturar la bellesa dels diferents entorns en què ens perdrem. A més, aquesta experiència et permetrà desenvolupar la teva creativitat i posar en pràctica les tècniques i l'art de la imatge.
 
No deixis escapar aquesta oportunitat de descobrir la teva passió per la fotografia i desenvolupar el teu talent fotogràfic. Aquesta experiència serà única i t'ajudarà a sorprendre a tothom amb les teves creacions visuals.


TARGASSONNE/en 35mm

Nivell: Debutant
Durada: 3h
Participants: De 1 a 4 participants
95€
EL MONTSENY/en 35mm 
Nivell: Debutant
Durada: 3h
Participants: De 1 a 4 participants
95€
Back to Top