profunditat de camp
NIVEL: Todos los niveles       Durada: 3:30h     Participantes: 1 a 4
95€
Aquest curs de fotografia està dirigit als fotògrafs debutants que volen aprendre i comprendre la configuració relacionada amb la profunditat de camp (descoberta i familiarització amb el mode de presa de vista "prioritat obertura"), per tal de controlar l'obertura i el tancament del diafragma de la seva lent.
El curs es desenvolupa en tres parts: teoria, pràctica i anàlisi.

CURS AMB CAMARA FOTOGRAFICA Digital 
Allibera el teu talent artístic aprofitant la dinàmica del grup!
Et costa triar una data de classe ara mateix?
Opta per un val regal!
> Ofereixo o m'ofereixo un val regal
Aprendràs
• Comprendre el que és la profunditat de camp, l'obertura del diafragma i la distància de posada a punt.
• Aprendre com ajustar la zona de nitidesa a la teva imatge: fons desenfocat per als retrats, paisatges completament nets fins a l'infinit, primer pla desenfocat, etc.
• Saber quines són les diferents longituds focals i el seu impacte en la nitidesa.
Es proporcionarà un suport de curs imprès.

Programa del curs
Teoria: aprèn tècniques i consells d'un professional per comprendre i dominar la profunditat de camp.
Practica: ets el fotògraf! Aplica les tècniques apreses per crear imatges amb una profunditat de camp efectiva i adequada per transmetre el missatge desitjat. Experimenta amb diferents distàncies de la càmera i apertures per obtenir diferents efectes de profunditat de camp en les teves fotografies.
Anàlisi - Analitza les teves fotos amb un fotògraf professional que et donarà la seva opinió i consells sobre com avançar.
Prérequis
• Nivell : Tots els nivells
• Reflex, hybrides i compactes expert acceptades


Important
• Correu electrònic de cita enviat immediatament després de la validació de la inscripció (verifiqueu la carpeta de correu brossa). 
• Per raons legals, un client menor d'edat ha d'estar acompanyat per una persona adulta (articles 3 i 9 CGV). Aquesta persona també haurà de fer una reserva per a ella, per un total de dos places. 
• Modificació possible fins a 7 dies laborables abans del curs (article 5 CGV). Passat aquest termini, no es permeten reembossaments ni substitucions. 
• El curs es garantirà amb un mínim de 4 inscrits.
Back to Top