FOTOGRAFIA DIGITAL
Descobreix la teva creativitat
 i desenvolupa la teva tècnica fotogràfica
en una experiència artística única.
-----------------------------------------------------
EXPERIENCIA ARTISTICA
 Aprendràs a tenir una mirada crítica i a resoldre els problemes tècnics que es presenten en la creació de les teves obres fotogràfiques. Descobriràs com crear art a través de la teva càmera i deixaràs anar la teva creativitat per aconseguir fotografies impactants i emocionants. Aprofita aquesta oportunitat per desenvolupar el teu talent i convertir-te en un artista de la fotografia.
ESCULL LA TEVA
AUTORETRAT
Nivell: Debutant
Durada: 3h
Participants: De 1 a 4 participants
95€

-----------------------------------------------------
EXPERIENCIA   TECNICA

Aprofundeix en la tècnica de la fotografia i descobreix la teva llibertat creativa. Aprèn a controlar la teva càmera i domina les tècniques fotogràfiques per poder ser més lliure a l'hora de realitzar les teves fotografies. Descobreix els secrets darrere de les imatges més espectaculars i transforma la teva passió per la fotografia en una carrera professional. Aquest curs és la teva oportunitat per convertir-te en un fotògraf expert.
ESCULL LA TEVA 
-----------------------------------------------------
PERDUTS:
DESCOBRIR UN INDRET 
CAMERA EN MA

Descobreix la teva passió per la fotografia i aprofundeix en la tècnica i l'art de la imatge. Ens perdrem per conèixer nous indrets, ja siguin a la ciutat o en entorns rurals, i aprèn a capturar la seva essència en cada instant. No deixis escapar aquesta oportunitat per desenvolupar el teu talent fotogràfic i sorprendre a tothom amb les teves creacions visuals.
ESCULL LA TEVA 
Back to Top